Bestellen bij iHerb - mijn favoriete producten (2024)

Bestellen bij iHerb - mijn favoriete producten (1)

Bestellen bij iHerb - mijn favoriete producten (2)

UPDATE: iHerb biedt nu ook verzending via DPD aan – eventuele douanekosten zijn inbegrepen bij dit bedrag en je hoeft dus géén invoerrechten meer aan de deur te betalen.

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik mijn ingrediënten zoal koop, want het is allemaal zo duur, die Paleo voeding. Natuurlijk weet ik de lokale winkels bij mij in de stad en webwinkels in Nederland wel te vinden, maar er zijn heel wat houdbare producten die je nog veel goedkoper in de VS kunt bestellen.
Daarom was ik ook ontzettend blij toen ik de webwinkel iHerb.com ontdekte! Sindsdien bestel ik er regelmatig; eens per 2 maanden wordt er toch zeker zo’n pakketje bij mij thuis afgeleverd.

Waarom iHerb?

Het is goedkoper, veel goedkoper dan de producten die ik in Nederland kan vinden. De verzendkosten zijn niet hoog. Wanneer je producten met het zogenaamde ‘shipping saver’ icoontje toevoegt aan je mandje betaal je soms nog geen 2 euro voor verzending met DHL. Dat is dus veel goedkoper dan het versturen van een pakketjebinnen Nederland. Bovendien krijg je er ook nog een trackingcode bij en weet je dus altijd waar jouw pakketje zich bevindt, in de meeste gevallen heb ik mijn pakketje zelfs binnen 4 dagen al in huis! Vanuit de VS!

Nu op naar het leukste gedeelte; wat bestel je allemaal bij iHerb!?!

Hieronder zie je mijn favoriete producten. Daarnaast bestel ik ook mijn supplementen bij iHerb, het prijsverschil loopt daarbij vaak op tot zo’n 50%. Dat vind ik behoorlijk wat, supplementen zijn tenslotte al duur genoeg.

Zitten er ook nadelen aan iHerb?

Niet zo veel!
Afhankelijk van de verzendmethode die je kiest kan het zijn dat je invoerrechten moet betalen. Bij DHL is dit meestal het geval.Zelfs inclusief de invoerrechten zijn de producten nog altijd goedkoper dan wanneer je ze in Nederland had gekocht, maar toch is een extra rekening geen fijne verrassing.

UPDATE 31/5/2017:Sinds kort biedt iHerb ook de mogelijkheid om je pakket met DPD te laten verzenden. De kosten daarvoor liggen rond de 8 euro (valt dus reuze mee) en het grote voordeel is dat ALLE douanekosten al mee zijn gerekend in dit bedrag. Je hoeft daarmee dus niet bang te zijn dat je nog een rekening aan de deur krijgt, ideaal! Het enige nadeel? Het pakketje is een dag of 3 langer onderweg dan wanneer je voor DHL zou kiezen, maar dan nog is het pakket er binnen een week en lijkt me dat geen enkel probleem.

Voeding / Ingrediënten:
  • Coconut Aminos – dé ideale vervanger voor sojasaus! Tegenwoordig ook verkrijgbaar in Nederland, maar vanuit de VS is het goedkoper.
  • Gelatinepoeder – heel handig ompudding te maken en nog veel meer lekkers.
  • Collageenpoeder – deze gebruik ik dagelijks in mijn romige choco thee, ik stop het in smoothies en zelfs in koffie. Zo geef je je lichaam extra bouwstoffen die een gezonde darmwand (en gewrichten!) ondersteunen.
  • Kokosbloesemsuiker – heel fijn als zoetmiddel in Paleo baksels, en hier een stuk goedkoper.
  • Chia zaad – om je favoriete Chia pudding mee te maken, of als vervanger voor eieren
  • Kokosmeel – verpakt in een heel grote zak, voor de enthousiaste Paleo bakker
  • Matcha thee – een flinke pot Matcha thee voor degenen die daar van houden; deze thee is vele malen goedkoper dan je in Nederland zult vinden (echt heel veel goedkoper) en toch van goede kwaliteit.
  • Kokosboter – dit is in Nederland niet zo gemakkelijk te verkrijgen in glazen potten, maar wel ontzettend lekker
  • Vanille extract – om Paleo baksels en toetjes mee op smaak te brengen (in een lekker groot flesje zodat je er lang mee kunt doen)
  • Kruiden van Simply Organic – deze gebruik ik heel graag, zo heb ik altijd genoeg kruiden op voorraad. De potjes zijn echt veel groter dan je in Nederland vindt, zo is de kans een stuk kleiner dat je naast je favoriete kruiden pakt.
  • Kokosvlokken – in Nederland alleen in kleine zakjes verkrijgbaar, en tsja die zijn voor mij echt te klein. Ik heb liever deze grote verpakking.
  • Chocolate Chips – deze chocoladestukjes van Enjoy Life hebben ze in allerlei formaten (mini, regular en extra groot) en zijn heerlijk! Ze bevatten géén soja en zijn ideaal om mee te bakken.
  • EPIC snacks – in Nederland is het niet heel makkelijk om een verantwoorde snack te vinden met gedroogd vlees, maar bij iHerb wel! De bites en repen van EPIC vind ik echt ontzettend lekker. Ze zijn niet goedkoop, maar voor onderweg een heel fijne optie.
  • Paddenstoelen drankjes van Four Sigmatic – mijn favoriet is de Mushroom Coffee met Cordyceps
  • Açaí Poeder – erg lekker om in smoothies te verwerken, zo maak je je eigen Açaí Bowl!
  • Kokoschips – die met zeezout zijn mijn favoriet!
  • Amandelpasta snackzakjes – heel fijne (en compacte) snacks voor onderweg
  • SeaSnax – heerlijke zeewiersnackjes, vooral de Grab & Go varianten zijn erg handig
Verzorgingsproducten
  • Earth Paste tandpasta – heel fijn in gebruik en ontzettend puur qua ingrediënten.
  • NOW tandpasta – voor degenen die liever een tandpasta gebruiken die op ‘gewone’ tandpasta lijkt, maar dan zonder chemische ingrediënten. Deze is echt heel fijn.
  • Diva Cup – de ideale menstruatietool voor vrouwen, echt het proberen waard.
  • Badger Company producten – van lippenbalsem tot zonnebrandcrème, allemaal ontzettend veilig in het gebruik. Dit zijn dingen die standaard mee gaan op vakantie bij mij.
  • Schmidt’s Deodorant – deze deodorant is helemaal vrij van chemicaliën, super natuurlijk én werkt ook echt goed
  • Body Butter – in de vorm van een stick, zodat je ‘m makkelijk mee kunt nemen
  • Epsom zout – heerlijk badzout met magnesium om je optimaal te kunnen ontspannen
Overige
  • Thinksport GO2 lunchtrommel – Deze gebruik ik eigenlijk heel vaak, en met veel plezier. De lunchtrommel heeft 3 aparte vakken (voor 3 gerechtjes), is lekdicht én heeft een besteksetje in het deksel. Zó handig!

Bestellen bij iHerb - mijn favoriete producten (3)

Disclaimer: deze post bevat affiliate links, dat betekent dat ik een klein percentage van de opbrengst krijg wanneer je iets via mijn links bestelt. Dit heeft echter geen invloed op de prijs van de producten zelf. Deze links voeg ik toe zodat ook ik iets op de kosten van mijn ingrediënten kan besparen, waarmee ik vervolgens weer meer leuke en lekkere recepten voor dit blog kan maken. Ik hoop op je begrip hiervoor 🙂

Bestellen bij iHerb - mijn favoriete producten (4)

Wil je graag beginnen met Paleo?

Maak ieder gerecht paleo-proof met deze Paleo Cheat Sheet!

In deze handige cheat sheet vind je tips om iedere maaltijd Paleo te maken in 5 simpele stappen. Dus helemaal vrij van gluten, zuivel en geraffineerde suikers.

Vul hieronder je e-mailadres in en ik stuur je 'm gelijk toe.

Door het formulier in te vullen, schrijf je je automatisch in voor de EetPaleo nieuwsbrief (met nog veel meer leuke recepten en tips). Hiervoor kun je je te allen tijde uitschrijven. Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk.

Bestellen bij iHerb - mijn favoriete producten (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5918

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.