Galaxy S7 edge "Ei aihetta" -virhe tekstiviestiä vastaanotettaessa, ei voi lähettää ja vastaanottaa MMS-viestejä (2024)

Hei Android-yhteisö. Tervetuloa tämän päivän #GalaxyS7-artikkeliin. Tässä käsittelemme kahdeksaa muuta S7-ongelmaa, jotka olemme saaneet viime päivinä.

Alla on erityisiä aiheita, joita käsittelemme tänään:

  1. Galaxy S7 sanoo jatkuvasti, että se havaitsi kosteuden
  2. Galaxy S7 edge off eBay ei käynnisty, näyttö pysyy mustana
  3. Galaxy S7 ei voi tallentaa tiedostoja 64 Gt:n SD-kortille
  4. Galaxy S7 ei tallenna kuvia galleriaan, latautuu hyvin hitaasti
  5. Galaxy S7 Hotmail -sähköpostin ilmoituksia ei voi asettaa
  6. Galaxy S7 Gallery -sovellus toimii, kun valokuva poistetaan
  7. Galaxy S7 jakaa pitkiä tekstiviestejä
  8. Galaxy S7 edge "Ei aihetta" -virhe tekstiviestiä vastaanotettaessa, ei voi lähettää ja vastaanottaa MMS-viestejä

Jos etsit ratkaisuja omaan #Android-ongelmaasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa linkkiä tai voit asentaa ilmaisen sovelluksemme Google Play Kaupasta.

Kun kuvailet ongelmaasi, ole mahdollisimman yksityiskohtainen, jotta voimme helposti löytää asiaankuuluvan ratkaisun. Jos voit, liitä mukaan tarkat virheilmoitukset, joita saat, jotta voimme aloittaa. Jos olet jo kokeillut joitakin vianetsintävaiheita ennen sähköpostin lähettämistä, muista mainita ne, jotta voimme ohittaa ne vastauksissamme.

Ongelma # 1: Galaxy S7 sanoo jatkuvasti, että se havaitsi kosteuden

Hei siellä. Sain omaniSamsung Galaxy S7 noin vuosi sitten ja minulla on ollut ongelmiasen kanssa kosteuden havaitsemisesta. Tämä aika on pahin. Ei lataudu ollenkaan vaikka tekisi kaiken, vaikka se ei olisi kastunut tai alttiina kosteudelle. Yritin painaa äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä, virta- ja kotipainikkeita ja se kysyy vain, haluanko vaihtaa käyttöjärjestelmääni. Ja niin painoin OK ja 5 tunnin kuluttua mikään ei muuttunut. Mikä voisi olla ongelmana? Toivon kuulevani sinusta. —Denise

Ratkaisu:Hei Denise. Osa suojakerrosta kosteutta tai vesivaurioita vastaan on puhelimesi erityisesti rakennettu alaosa, erityisesti latausportin alueella. Latausportti on suunniteltu estämään veden tai kosteuden vuotamista sisälle. Joissakin tapauksissa kosteus voi jäädä piiloon senkin jälkeen, kun käyttäjä on puhdistanut ja kuivannut puhelimen. Jos järjestelmä havaitsee tällaisen kosteuden, se ei salli tiedonsiirtoa tai latausta USB-kaapelin kautta. Jos puhelimesi on sanonut, että se on havainnut kosteutta eikä lataudu, se todennäköisesti tekee. Muussa tapauksessa latausportti voi toimia väärin.

Muista, että pienikin vesi- tai nestepisara voi laukaista sisäänrakennetun kosteudentunnistusjärjestelmän, joten haluat varmistaa, että puhelimesi latausportti on täysin kuivunut. Kokeile käyttää hiustenkuivaajaa kuuman ilman puhaltamiseen portissa ja katso, onko sillä vaikutusta. Älä kuitenkaan käytä liikaa lämpöä, joka voi vahingoittaa puhelinta. Jos tämä kuivausmenetelmä ei korjaa ongelmaa, latausportissa saattaa olla ongelma, joten sinun on otettava yhteyttä Samsungiin ja korjattava tai vaihdettava puhelin.

Ongelma 2: Galaxy S7 edge off eBay ei käynnisty, näyttö pysyy mustana

Ostin tänään ensimmäisen puhelimeni eBaysta. S7 Edge. Näytti akun olevan 72 %, mutta kuvakkeet-sivu tai kotisivu ei avautunut. Ladataan 100 %. Sammutettu. Nyt ei edes saa akkukuvakesivua näkyviin. Ei oleSIM-korttimutta sillä ei ole väliä. Luulen, että viimeinen käyttäjä on ladannut Nougatin tai jotain, hänellä oli ongelmia, laittoi sen vain eBayhin, mutta se on arvaus. Ehkä he pyyhkivät kovalevyn puhtaaksi, kuka tietää? En ymmärrä, miksi akku- tai lataussivu toimisi ne 5-10 kertaa, kun tarkistin, eikä avaudu nyt kuitenkaan… vain musta näyttö puhelin. Yritä palauttaa tämä vai luuletko voivasi opastaa minut korjauksen läpi? 380,00 dollaria ei ole paha. Ei halkeamia näytössä tai muussakaan, näyttää hienolta. Kysyt, mikä versio siinä on, en voi tietää, koska en voi kytkeä sitä päälle. Ei operaattoria, koska minulla ei ole vielä SIM-korttia. —Eddie

Ratkaisu:Hei Eddie. Ainoa asia, jonka voit tehdä tässä, on yrittää käynnistää puhelin uudelleen vaihtoehtoisiin käynnistystiloihin, jotta voit suorittaa vianmäärityksen. Jos puhelin ei vastaa tai ei käynnisty ollenkaan, säästä muutama sata dollaria ja saat hyvityksen.

Viitteeksi tässä on tapoja käynnistää puhelimesi vaihtoehtoisiin tiloihin:

Käynnistä palautustilassa:

  1. Lataa puhelinta vähintään 30 minuuttia.
  2. Paina ja pidä alhaalla Koti- ja Äänenvoimakkuuden lisäysnäppäimiä ja pidä sitten virtanäppäintä painettuna.
  3. KunSamsung GalaxyS7 näkyy näytöllä, vapauta virtanäppäin, mutta jatka Koti- ja äänenvoimakkuuden lisäysnäppäinten painamista.
  4. Kun Android-logo näkyy, voit vapauttaa molemmat näppäimet ja jättää puhelimen olemaan noin 30–60 sekuntia.
  5. Selaa vaihtoehtoja äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimellä ja korosta "pyyhi välimuistiosio".
  6. Voit joko pyyhkiä välimuistiosion tai palauttaa tehdasasetukset tässä tilassa.

Käynnistä lataustilassa:

  1. Lataa puhelinta vähintään 30 minuuttia.
  2. Paina ja pidä alhaalla Koti- ja Äänenvoimakkuuden alas-näppäimiä ja pidä sitten virtanäppäintä painettuna.
  3. Kun Samsung Galaxy S7 näkyy näytöllä, vapauta virtanäppäin, mutta jatka Koti- ja Äänenvoimakkuuden alas -näppäimien painettuna.
  4. Odota, kunnes latausnäyttö tulee näkyviin.
  5. Jos voit käynnistää puhelimen lataustilassa, mutta et muissa tiloissa, se tarkoittaa, että ainoa ratkaisusi voi olla varasto- tai mukautetun laiteohjelmiston flash-muisti.
  6. Käytä Googlea etsiäksesi oppaan sen tekemiseen.

Käynnistä vikasietotilassa:

  1. Lataa puhelinta vähintään 30 minuuttia.
  2. Pidä virtapainiketta painettuna.
  3. Kun Samsung Galaxy S7 -logo tulee näkyviin, vapauta virtapainike ja paina välittömästi äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja pidä sitä painettuna.
  4. Pidä painiketta painettuna, kunnes puhelin on käynnistetty uudelleen.
  5. Kun näet tekstin "Vikasietotila" näytön vasemmassa alakulmassa, vapauta äänenvoimakkuuden vähennyspainike.
  6. Vikasietotilan ainoa ero normaalitilasta on se, että edellinen estää kolmannen osapuolen sovelluksia toimimasta. Jos voit käynnistää puhelimen vikasietotilassa, mutta et normaalitilassa, poista kaikki sovellukset, kunnes ongelma (joka estää sinua käynnistymästä normaalisti) on poistettu.

Ongelma 3: Galaxy S7 ei voi tallentaa tiedostoja 64 Gt:n SD-kortille

Hei. Muutama kuukausi sitten ostin siihen 64 Gt:n kortin, koska myönnän, että minulla on paljon mediaa laitteessa ja tarvitsin lisätallennustilaa. Aluksi puhelin ei lukenut korttia ja se oli painajainen, mutta pystyin korjaamaan ongelman. Tämänhetkinen ongelmani on seuraava… Siirsin (en kopioinut, mikä minun pitäisi) suuren osan puhelimeni muistissa olevasta mediasta kortille ja nyt kun siirryn niihin tiedostoihin, näytössä on vaaleanharmaa kuvakaappaus huutomerkki keskellä. Tiedän, että tämä johtuu siitä, että tiedostoa ei lueta kunnolla. Mediatiedoston tekniset tiedot osoittavat kaiken, tiedostotyypin, koon, nimen jne. Näitä tiedostoja ei myöskään siirretty uusiin kansioihin, vaan olemassa oleviin kansioihin, joihin oli jo tallennettu mediaa. Näen edelleen median, joka oli jo kortilla, mutta en uusia asioita, jotka siirsin sille eilen, mikä on erittäin turhauttavaa. Yritin liittää kortin tietokoneeseeni eikä tietokonekaan pysty lukemaan uusia tiedostoja. Mitä voin tehdä näiden tiedostojen tallentamiseksi? Kokeilin jo "unmount", "mount" -vaihtoehtoa, mutta se ei toiminut, enkä menettänyt yhtään tiedostoa tässäkään prosessissa, mikä oli mielestäni hyvä asia. Ole hyvä ja auta. Kiitos etukäteen. —Hyvin

Ratkaisu:Hei Ana. Tämänkaltaisen ongelman vianmääritys ei vaadi edistyneitä vaiheita, vaan vaatii vain tervettä järkeä. Ensinnäkin haluamme tehdä selväksi, että et voi tehdä muuta, jos tiedostot ovat vioittuneet siirron jälkeen. Ne tiedostot, joissa on huutomerkkejä, saattavat silti säilyttää metatiedot tai tiedostojen tekniset tiedot, kuten niitä kutsut, mutta ne ovat jo menettäneet kriittisiä osia, jotta ne voidaan lukea kokonaisena tiedostona. Jos valitsit siirron aikana "siirrä" kopioinnin sijaan, olet saattanut menettää tiedostot lopullisesti.

Toiseksi ongelman pääsyy voi olla SD-kortilla, joten haluat tarkistaa, onko näin. Hanki uusi, tunnetusti toimiva SD-kortti ja alusta se S7:llä. Yritä sen jälkeen toistaa ongelma siirtämällä tai kopioimalla tiedostoja siihen. Tee sama vaihe useita kertoja. Jos tiedonsiirto onnistuu koko ajan, puhelimessa ei ole ongelmia ja ongelman on oltava ensimmäisellä SD-kortillasi. Korjaa se vaihtamalla kortti ja säästät vaivaa. Voit toki yrittää alustaa sen uudelleen, mutta ei ole takeita siitä, että ongelma ei palaa sen jälkeen. Jos et halua investoida uuteen SD-korttiin tällä hetkellä, harkitse puhelimessa olevan kortin uudelleenalustamista, mutta älä käytä sitä päävaramuistina. Muista, että jopa kallein SD-kortti tai mikä tahansa digitaalinen tallennuslaite voi epäonnistua milloin tahansa. Jos menetät korvaamattomia tiedostoja tulevaisuudessa, koska et luonut varmuuskopiota, voit syyttää vain itseäsi.

Ongelma 4: Galaxy S7 ei tallenna kuvia galleriaan, latautuu hyvin hitaasti

Samsung S7:n näytön näppäimet on lukittu, kun en käytä salasanaa, laite:

  • ei tallenna kuvia Galleriaan (galleriatiedosto aina tyhjä) “tallennettu laitteeseen!, missä, en tiedä ???!!
  • WhatsAppiin saapuvat viestit lakkaavat vastaanottamasta hälytysääntä
  • Joskus akun lataus kuluttaa hyvin kauan, tulee 10 tuntia!

Onko mahdollista, että virus iskee laitteelleni? Vai voiko takana olla hakkeri? Ymmärsin, että kaikki nämä ongelmat tapahtuvat sen jälkeen, kun latasin virransäästöohjelman nimeltä "Turbo power saving" - olen jo poistanut, mutta ongelmia on edelleen jäljellä. Ole hyvä ja neuvo. —Merimies 1015

Ratkaisu:Hei Mariner1015. Kuten sinä, emme voi kertoa, johtuuko tämä ongelma viruksesta vai haittaohjelmasta. Meillä ei ole tarpeeksi tietoja puhelimesi historiasta ja sillä hetkellä käynnissä olevista asioista.

Jos haluat yrittää korjata ongelman, sinun on palautettava tehdasasetukset ja katsottava, mitä tapahtuu myöhemmin. Palauta tehdasasetukset palauttamalla kaikki ohjelmisto- ja sovellusasetukset oletusasetuksiinsa, joten kaikki sinun tai haittaohjelman ydintiedostoihin tekemäsi muutokset tulee korjata. Näin palautat S7:n tehdasasetukset:

  1. Luo varmuuskopio tärkeistä tiedostoistasi, kuten valokuvista, videoista jne.
  2. Sammuta Samsung Galaxy S7.
  3. Paina ja pidä alhaalla Koti- ja Äänenvoimakkuuden lisäysnäppäimiä ja pidä sitten virtanäppäintä painettuna.
  4. Kun Samsung Galaxy S7 näkyy näytöllä, vapauta virtanäppäin, mutta jatka Koti- ja äänenvoimakkuuden lisäysnäppäinten pitämistä alhaalla.
  5. Kun Android-logo näkyy, voit vapauttaa molemmat näppäimet ja jättää puhelimen olemaan noin 30–60 sekuntia.
  6. Selaa vaihtoehtoja äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimellä ja korosta "pyyhi tiedot / tehdasasetusten palautus".
  7. Kun se on korostettu, voit valita sen painamalla virtanäppäintä.
  8. Korosta nyt vaihtoehto "Kyllä – poista kaikki käyttäjätiedot" käyttämällä äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä ja valitse se painamalla virtapainiketta.
  9. Odota, kunnes puhelimesi on suorittanut perusasetusten palautuksen. Kun olet valmis, korosta "Käynnistä järjestelmä nyt" ja paina virtapainiketta.
  10. Puhelin käynnistyy nyt uudelleen tavallista pidempään.

Ongelma 5: Galaxy S7 Hotmail -sähköpostin ilmoituksia ei voi asettaa

Hei. Mieheni ja minä emme ole kovin "teknisiä" puhelimien suhteen. Hän on äskettäin ostanut S7 Edgen, ja ajattelimme, että olimme tehneet kaiken oikein. Hänen pääsähköpostiosoitteensa on @hotmail.co.uk, jota hän käyttää Gmailin kautta. Yritämme esittää konkreettistailmoituksen siitä, milloin hän vastaanottaasähköpostit*e, mutta tämä vaikuttaa mahdottomalta. Näyttää siltä, että voimme tehdä tämän vain hänen luomallaan Gmail-tilillä. Voimmeko tehdä tämän jollakin tavalla vai onko Hotmail ja Gmail vain "puhumatta" keskenään? Kiitos avustasi. —Kim

Ratkaisu:Hei Kim. Emme usko ymmärtävämme kysymystäsi täysin, joten ota ystävällisesti yhteyttä meihin, jos tulkintamme on mielestäsi virheellinen.

Mitä tulee ilmoitusten asettamiseen Android Marshmallowissa ja Nougatissa, kaikki on hahmoteltu selvästi kohdassa Asetukset> Ilmoitukset. Mitä tulee sähköposti-ilmoituksiin Gmail-sovelluksessa, ainoa vaihtoehtosi on ottaa ne käyttöön tai poistaa ne käytöstä sovelluksen omasta asetusvalikosta.

Ongelma # 6: Galaxy S7 Gallery -sovellus toimii, kun valokuva poistetaan

Hei. Minulla on viime aikoina ollut tämä ongelma, jonka huomasin tänään. Kun siirryn galleriaani ja poistan kuvan tai kaksi, pyyhkäisen seuraavaan kuvaan, näyttöni nykii yhtäkkiä ulos ja palaa kuvaan. Nykimisellä tarkoitan, että näyttö liikkuu sivulta toiselle ja siirtyy seuraavaan kuvaan. Mietin, mikä saattoi aiheuttaa sen, koska painoin kerran näyttöäni, joka sai näytön koskettamaan amoled-paneelia. En ollut varma, oliko se syy. Vastaa ja auta, kiitos. —Imran

Ratkaisu:Hei Imran. Sovellusvirhe saattaa aiheuttaa ongelman. Korjaa se tyhjentämällä Galleria-sovelluksen välimuisti ja tiedot. Ennen kuin jatkat tätä vaihetta, varmista, että olet luonut varmuuskopion valokuvistasi ja videoistasi.

  1. Avaa Asetukset-valikko joko ilmoitusalueen (pudotusvalikosta) tai sovelluslaatikon Asetukset-sovelluksen kautta.
  2. Siirry alas kohtaan "Sovellukset". Tämä voidaan nimetä uudelleen nimellä Applications tai Application Manager Android 6.0:n OEM-kuorittuissa versioissa.
  3. Kun olet siellä, napsauta sovellusta.
  4. Näet nyt luettelon asioista, jotka tarjoavat sinulle tietoja sovelluksesta, mukaan lukien tallennustila, käyttöoikeudet, muistin käyttö ja paljon muuta. Nämä ovat kaikki napsautettavia kohteita. Haluat napsauttaa Tallennustilaa.
  5. Sinun pitäisi nyt nähdä selkeästi sovelluksen Tyhjennä tiedot ja Tyhjennä välimuisti -painikkeet.

Jos mikään ei muutu välimuistin ja tietojen tyhjentämisen jälkeen, palauta tehdasasetukset. Vaiheet on annettu yllä.

Ongelma 7: Galaxy S7 jakaa pitkiä tekstiviestejä

Hei. Joten luin artikkelisi siitä, mitenkorjata tekstien vastaanottamisen ongelmaja ne jaetaan, jos ne ovat liian pitkiä. Valitettavasti oppaasi näyttää nyt olevan vanhentunut. Sanot menevän sovelluksiin, viesteihin, muihin asetuksiin, teksteihin ja otat sitten käyttöön vaihtoehdon, joka yhdistää tekstit. Tämä vaihtoehto ei ole enää käytettävissä tai puhelimessani ei yksinkertaisesti ole sitä siellä (lukitsematon operaattori US Galaxy S7 Edge käyttää uusinta päivitystä). —Greenfox 1012

Ratkaisu:Hei Greenfox1012. Android yleensä ja operaattorin tarjoama laiteohjelmisto kehittyvät jatkuvasti, joten jotkin asetukset voivat muuttua, poistaa tai sijoittaa muualle. Logististen haasteiden vuoksi emme voi säännöllisesti seurata ratkaisujamme, jotta voimme muokata niitä, joten pahoittelemme lukemasi viestistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Suosittelemme kuitenkin ottamaan meihin yhteyttä antamalla meille yksityiskohtaisemman ongelmankuvauksen, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Omistan aiemmin iPhone 5s:n ja nyt vaihdoin S7 Edgeen, ja puhelimessani on viestintäongelma. Olen jatkuvasti saanut "Ei aihetta" -virheitä aina kun saan viestin, enkä myöskään voi lähettää tai vastaanottaa valokuvia. Sain S7 edgen syntymäpäivälahjaksi sedältäni, joka ei käytä sitä enää. Numeroni ei muuten ole rekisteröity iMessageen. Auttakaa. —Jonathan

Ratkaisu:Hei Jonathan. Tämä voi olla viestisovelluksen ongelma, joten ensimmäinen vianetsintävaihe, jonka haluat tehdä, on tyhjentää sen välimuisti ja tiedot, aivan kuten ehdotamme Imranille yllä.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, voit myös yrittää pyyhkiä välimuistiosion. Näin:

  1. Sammuta Samsung Galaxy S7.
  2. Paina ja pidä alhaalla Koti- ja Äänenvoimakkuuden lisäysnäppäimiä ja pidä sitten virtanäppäintä painettuna.
  3. Kun Samsung Galaxy S7 näkyy näytöllä, vapauta virtanäppäin, mutta jatka Koti- ja äänenvoimakkuuden lisäysnäppäinten pitämistä alhaalla.
  4. Kun Android-logo näkyy, voit vapauttaa molemmat näppäimet ja jättää puhelimen olemaan noin 30–60 sekuntia.
  5. Selaa vaihtoehtoja äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimellä ja korosta "pyyhi välimuistiosio".
  6. Kun se on korostettu, voit valita sen painamalla virtanäppäintä.
  7. Korosta nyt vaihtoehto "Kyllä" äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimellä ja valitse se painamalla virtapainiketta.
  8. Odota, kunnes puhelimesi on suorittanut perusasetusten palautuksen. Kun olet valmis, korosta "Käynnistä järjestelmä nyt" ja paina virtapainiketta.
  9. Puhelin käynnistyy nyt uudelleen tavallista pidempään.

Jos molemmat toimenpiteet eivät ratkaise ongelmaa ollenkaan, ota yhteyttä operaattoriin ja pyydä heiltä suoraa apua. Virhe voi johtua laiteohjelmistovirheestä, mikä tarkoittaa, että se edellyttää käyttöjärjestelmän koodin vaihtamista.

Tarvitset myös heidän apuaan varmistaaksesi, että puhelimesi on määritetty oikeinlähettää ja vastaanottaaMMS.

Ota yhteyttä meihin

Jos olet yksi käyttäjistä, joka kohtaa ongelman laitteessasi, kerro siitä meille. Tarjoamme ratkaisuja Android-ongelmiin ilmaiseksi, joten jos sinulla on ongelmia Android-laitteen kanssa, täytä lyhyt kyselylomaketämä linkkija yritämme julkaista vastauksemme seuraavissa viesteissä. Emme voi taata nopeaa vastausta, joten jos ongelmasi on aikaherkkä, etsi toinen tapa ratkaista ongelma.

Jos pidät tätä viestiä hyödyllisenä, auta meitä levittämällä sanaa ystävillesi.TheDroidGuylla on myös sosiaalinen verkosto, joten saatat haluta olla vuorovaikutuksessa yhteisömme kanssameidänFacebookjaGoogle+sivuja.

Galaxy S7 edge "Ei aihetta" -virhe tekstiviestiä vastaanotettaessa, ei voi lähettää ja vastaanottaa MMS-viestejä (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5786

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.