Kaip pataisyti LG G7 ThinQ naudojant „Twitter“ programą, kuri nuolat stringa (paprasti veiksmai) (2024)

Yra du įprasti požymiai, kad „Twitter“ stringa jūsų LG G7 ThinQ. Galite gauti klaidos pranešimą „Deja, „Twitter“ sustojo“ arba programa užsidaro iškart ją atidarius. Nesvarbu, koks yra simptomas, tai su programa susijusi problema, kurią iš tikrųjų galite išspręsti patys, nenešdami įrenginio į parduotuvę.

Aš padėsiu jums pašalinti „G7 ThinQ“, turinčio problemų su „Twitter“, triktis. Bandysime nustatyti priežastį, kodėl programėlė užstringa, ir galbūt pavyks suformuluoti sprendimą, kuris pašalins klaidos pranešimą ir leis, kad programa vėl veiktų nepriekaištingai. Taigi, jei esate vienas iš mūsų skaitytojų, turinčių šią problemą, skaitykite toliau, nes šis straipsnis gali jums vienaip ar kitaip padėti.

Prieš eidami toliau, jei radote šį įrašą, nes bandėte rasti savo problemos sprendimą, pabandykite apsilankyti mūsų svetainėjetrikčių šalinimo puslapisnes jau sprendėme daugumą dažniausiai pranešimų apie telefoną. Jau pateikėme kai kurių problemų, apie kurias pranešė mūsų skaitytojai, sprendimus, todėl pabandykite rasti panašių problemų ir naudokite mūsų siūlomus sprendimus. Jei jie jums netinka ir jums reikia papildomos pagalbos, užpildykite mūsųAndroid problemų klausimynasir paspauskite pateikti.

Kaip pašalinti „LG G7 ThinQ“ triktis naudojant „Twitter“, kuris nuolat stringa

Su trečiųjų šalių programomis susijusias problemas išspręsti nėra taip sudėtinga. Tiesą sakant, galite nedelsdami išspręsti problemą pašalindami programą, bet vėl negalėsite naudoti programos. Šiame įraše padėsiu išspręsti problemą, kad galėtumėte toliau naudotis Twitter. Tai pasakius, štai ką siūlau jums padaryti dėl šios problemos:

Pirmasis sprendimas: iš naujo paleiskite telefoną

Programos gali sugesti, kai sistemoje yra tam tikrų nesklandumų, ir jas galima lengvai pašalinti paprastu paleidimu iš naujo. Štai kodėl jums reikia atlikti šią labai paprastą procedūrą prieš atliekant bet kokius sudėtingus metodus. Tai gali išgelbėti jus nuo daugybės rūpesčių.

Kai telefonas bus paleistas iš naujo, atidarykite „Twitter“ ir naudokite jį, kad sužinotumėte, ar vis dar turite tą pačią problemą, ir jei taip, siūlau pabandyti atlikti priverstinį paleidimą, kuris yra daug efektyvesnis nei įprastas perkrovimas. Norėdami tai padaryti, vienu metu paspauskite ir palaikykite maitinimo mygtuką ir garsumo mažinimo mygtuką, kol įrenginys išsijungs, maždaug 8 sekundes, tada atleiskite.

Jei problema išlieka ir po to, turite pereiti prie kito metodo.

Antrasis sprendimas: išvalykite „Twitter“ talpyklą ir duomenis

Dabar ieškome programos, su kuria turite problemų. Jei ši problema apsiriboja tik programa, tada išvalius talpyklą ir duomenis, tai bus padaryta, nes programa bus grąžinta į numatytuosius nustatymus ir konfigūraciją. Štai kaip tai padaryti:

  1. BakstelėkiteNustatymaiiš pagrindinio ekrano.
  2. BakstelėkiteGenerolasskirtuką, tada pasirinkiteProgramos ir pranešimai.
  3. BakstelėkiteProgramos informacija.
  4. Bakstelėkite, kad pasirinktumėte norimą filtrą. Parinktys apimaViskas, įjungta, irIšjungtaprogramėlės.
  5. Raskite ir pasirinkiteTwitteriš programų sąrašo.
  6. BakstelėkiteSandėliavimas.
  7. BakstelėkiteIšvalyti talpykląnorėdami ištrinti laikinuosius programos failus.
  8. Jei norite išvalytiTwitterprogramos duomenis, bakstelėkiteIšvalyti duomenistada bakstelėkiteTaippatvirtinti.

Pabandykite naudoti programą po šio metodo, kad sužinotumėte, ar problema išspręsta ir ji vis dar jus trikdo, pereikite prie kito sprendimo.

Trečias sprendimas: pabandykite atnaujinti „Twitter“.

Gali būti nauja „Twitter“ versija ir jums gali tekti ją atnaujinti. Atnaujinimai išleidžiami siekiant išspręsti įprastas problemas, todėl, norėdami atnaujinti „Messenger“, atlikite šias procedūras:

  1. BakstelėkiteProgramėlėspiktogramą pagrindiniame ekrane.
  2. BakstelėkiteZaidimu parduotuve.
  3. BakstelėkiteMeniutada eik įMano programėlės.
  4. PasirinkiteAtnaujinti viskąrankiniu būdu atnaujinti visas programas su laukiančiais naujiniais vienu metu. Arba galite paliesti atskirą programą ir tada bakstelėtiAtnaujintinorėdami atnaujinti vieną programą.
  5. Jei norite, kad programos būtų atnaujintos automatiškai, grįžkite įMeniu-> Nustatymai->tada bakstelėkite, kad pažymėtumėteAutomatiškai atnaujinti programasžymimasis langelis.

Jei po to problema vis tiek neišspręsta, atsikratykite „Twitter“ ir įdiekite iš naujo.

Ketvirtas sprendimas: pašalinkite „Twitter“ ir įdiekite iš naujo

Kartais pakanka atnaujinti programą, kurioje yra problemų, tačiau kartais reikia visiškai pašalinti programą iš telefono, kad būtų pašalintos visos jos sąsajos su programine įranga ir kitomis programomis, o tada ją įdiegti iš naujo, kad veiktų naujausia versija. .

  1. Eikite įNamaiekraną, tada bakstelėkiteNustatymai.
  2. BakstelėkiteProgramos ir pranešimai.
  3. BakstelėkiteProgramos informacija.
  4. Raskite ir pasirinkite„Twitter“ programa.
  5. BakstelėkitePašalinkitetada bakstelėkiteGeraiįspėjamajame ragelyje, kad pašalintumėte arba ištrintumėte programą iš savo įrenginio.

Po to iš naujo paleiskite „G7 ThinQ“, atsisiųskite „Twitter“ ir įdiekite jį savo telefone. Įdiegę sužinokite, ar jis vis tiek sugenda, ar ne.

Esu įsitikinęs, kad sprendimų, kuriuos paminėjau šiame įraše, pakanka, kad atsikratyčiau problemos ir programa vėl veiktų nepriekaištingai. Tačiau, jei atlikus visus šiuos veiksmus problema išlieka arba ta pati situacija pasikartos ateityje, siūlau iš naujo nustatyti telefoną.

  1. BakstelėkiteNustatymaiiš pagrindinio ekrano.
  2. Eikite įGenerolasskirtuką.
  3. BakstelėkitePaleiskite iš naujo ir nustatykite iš naujo.
  4. PasirinkiteAtstatyti gamyklinius duomenisvariantas.
  5. Jei taikoma, bakstelėkiteIštrinkite SD kortelęžymimąjį laukelį, kad išvalytumėte turinį iš SD kortelės.
  6. BakstelėkiteIš naujo nustatyti telefonątadaIštrinti viską.
  7. BakstelėkiteNustatyti iš naujoveiksmams patvirtinti.

Jei problema išlieka po nustatymo iš naujo, gali tekti apsvarstyti galimybę pasirinkti paslaugą. Labai tikėtina, kad jūsų telefone yra kokių nors fizinių ar skysčių pažeidimų, dėl kurių reikia taisyti aparatinę įrangą.

Susisiekite su mumis

Visada esame atviri jūsų problemoms, klausimams ir pasiūlymams, todėl nedvejodami susisiekite su mumis elužpildydami šią formą. Tai nemokama paslauga, kurią mes siūlome, ir mes už tai neimsime nė cento. Tačiau atminkite, kad kasdien gauname šimtus el. laiškų ir negalime atsakyti į kiekvieną iš jų. Tačiau būkite tikri, kad skaitome kiekvieną gautą pranešimą. Tiems, kuriems padėjome, prašome paskleisti žinią pasidalindami mūsų įrašais su draugais arba tiesiog pamėgdami mūsųFacebookirGoogle+puslapyje arba sekite musTwitter.

Straipsniai taip pat gali būti naudingi:

  • Kaip pataisyti neįsijungiantį LG G7 ThinQ (paprasti veiksmai)
  • Kaip pataisyti LG G7 ThinQ, kuris neįkrauna arba kraunasi, bet labai lėtai [Trikčių šalinimo ir įkrovimo patarimai]
  • Ką daryti, jei jūsų LG G7 ThinQ išmaniojo telefono neatpažįsta jūsų kompiuteris (paprasti veiksmai)
  • Kaip pataisyti LG G7 ThinQ išmanųjį telefoną, kuris nuolat šąla ir vėluoja [Trikčių šalinimo vadovas]
  • Ką daryti, jei jūsų LG G7 ThinQ vis atsitiktinai paleidžiamas iš naujo (paprasti veiksmai)
  • Kaip pataisyti „Facebook“ programą, kuri nuolat stringa „LG G7 ThinQ“ išmaniajame telefone [Trikčių šalinimo vadovas]
  • Ką daryti su „LG G7 ThinQ“ su „Messenger“ programa, kuri nuolat stringa (paprasti veiksmai)
Kaip pataisyti LG G7 ThinQ naudojant „Twitter“ programą, kuri nuolat stringa (paprasti veiksmai) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5788

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.