Samsung Galaxy S5 -näyttö pikseloitunut ja reagoimaton ongelma ja muita asiaan liittyviä ongelmia (2024)

Tervetuloa vianmäärityssarjamme toiseen osaan, jossa pyrimme auttamaan lukijoitamme korjaamaan ongelmat, joita he kohtaavat #Samsung #Galaxy #S5:n kanssa. Tänään käsittelemme Galaxy S5:n näytön pikselöityä ja reagoimatonta ongelmaa ja muita siihen liittyviä ongelmia. Tässä tapauksessa tapahtuu, että sen lisäksi, että näyttö ei reagoi, se on myös pikselöity. Tarkastellaan tätä tiettyä ongelmaa sekä muita näyttöön liittyviä ongelmia, jotka on lähetetty tiellemme.

Jos omistat Samsung Galaxy S5:n tai minkä tahansa muun Android-laitteen, ota meihin yhteyttä tämän avullamuodossa. Autamme sinua mielellämme kaikissa laitteeseesi liittyvissä ongelmissa. Tämä on ilmainen palvelu, jonka tarjoamme ilman ehtoja. Pyydämme kuitenkin, että kun otat meihin yhteyttä, yrität olla mahdollisimman yksityiskohtainen, jotta voidaan tehdä tarkka arvio ja oikea ratkaisu.

Jos haluat selata tämän sarjan aiempia osia, katso tämälinkki.

Voit tavoittaa meidät myös Facebook- ja Google+ -sosiaalisen median tileillämme.

S5-näyttö pikseloitu ja ei reagoi

Ongelma: S5:ni estetään usein näyttämästä valkeahkoa, pikselöityä näyttöä (https://www.dropbox.com/s/u8jmi20s9lt7awy/FotoScreenS5.jpg?dl=0), eikä se reagoi lainkaan. Joskus se käynnistyy itsestään uudelleen muutaman sekunnin/minuutin kuluttua. Toisinaan minun on poistettava akku, jotta voin sammuttaa sen ja käynnistää sen uudelleen. Tämä alkoi muutama kuukausi sitten, mutta sitä tapahtui vain hyvin satunnaisesti. Sitten se ei toistunut ainakaan kuukauteen, ja luulin, että jokin järjestelmäpäivitys ratkaisi ongelman. Äskettäin tämä ongelma kuitenkin palasi ja se on pahentunut. Nyt se tapahtuu useita kertoja päivässä. Oletko kuullut vastaavasta ongelmasta? Luuletko, että hard reset voisi ratkaista tämän, vai onko se todennäköisemmin laitteisto-ongelma?

Ratkaisu:On mahdollista, että jokin ohjelmistohäiriö aiheuttaa tämän ongelman. Jos näin on, sinun tulee varmuuskopioida puhelimen tiedot ja tehdä tehdasasetusten palautus. Jos ongelma ilmenee edelleen nollauksen jälkeen, tämä voi jo olla laitteistoon liittyvä ongelma, joka saattaa johtua seuraavista tekijöistä.

  • Löysä yhteys näytön ja puhelimen emolevyn välillä.
  • Viallinen näytön IC
  • Viallinen näyttökokoonpano.

Laitteistoon liittyvien ongelmien vuoksi puhelin on vietävä huoltokeskukseen ja tarkistettava.

S5 musta tahra näytöllä

Ongelma: Galaxy S5 -näyttöni on yhtäkkiä saanut keskeltä mustan tahran/kaltaisen ulkonäön ja koko näytössä on hieman keltainen sävy. Se ei ole joutunut kosketuksiin veden kanssa eikä ole pudonnut tai istunut sen päälle. Tahra ei ole tietty muoto, mutta se on aina saman muotoinen. Outoa on, että jos painan puhelimen oikeaa yläkulmaa, se katoaa niin kauan kuin painan sitä aluetta. Kun päästän irti, se joko palaa mustaan tahraan ja kellertävään sävyyn, tai se on taas normaali muutaman minuutin ajan ja palaa sitten mustaan tahraan ja kellertävään sävyyn.

Ratkaisu:Syy tähän mustaan tahraan on, että näyttö on rikki sisäisesti mahdollisesti liian suuren paineen vuoksi. Sinun on tuotava puhelin huoltokeskukseen ja vaihdettava näyttö.

S5-näyttö vilkkuu jatkuvasti

Ongelma: Noin kuukauden ajan olen huomannut, että näyttöni on välkkynyt. Aluksi luulin, että akku oli viallinen ja vaihdoin sen, mutta tila jatkui. Olen kokeillut pehmeää uudelleenkäynnistystä, poistanut ylimääräisiä sovelluksia ja poistanut käytöstä muut AT&T- tai Galaxy-sovellukset, joita en suoraan käytä. Kuten joissakin muissakin muilta käyttäjiltä saamissani online-kommenteissa, tila vaihtelee sen esiintymisaikoina – joskus kun käynnistän älypuhelimeni ensimmäisen kerran ja jonkin aikaa sen jälkeen; joskus kun akku näyttää olevan vähissä; ja muina aikoina, kun valaistus näyttää olevan heikko. Kun se välkkyy, näyttö ei ole niin terävä, terävä tai selkeä, ja siinä näyttää olevan kellertävä sävy, joka valtaa värikylläisyyden. Yksi syy siihen, miksi hankin Samsung Galaxy S5:n, johtui AMOLED-näytöstä, ja siihen asti, kun tämä välkkyminen alkoi, olin erittäin tyytyväinen näytön ulostulon laatuun.

Ratkaisu:Yritä sammuttaa puhelimen automaattinen kirkkausasetus, koska tämä yleensä vaikuttaa näytön välkkymiseen varsinkin kun puhelin yrittää säätää näytön kirkkautta. Tarkista, esiintyykö ongelma edelleen. Jos näin tapahtuu, seuraava vaihe on varmistaa, johtuuko ongelma kolmannen osapuolen sovelluksesta. Käynnistä puhelin vikasietotilassa ja tarkista, ilmeneekö ongelma tässä tilassa. Jos näin ei ole, se voi johtua lataamastasi sovelluksesta. Selvitä, mikä sovellus tämä on, ja poista se. Jos ongelma ilmenee edelleen jopa vikasietotilassa, viimeinen vaihtoehto on varmuuskopioida puhelimen tiedot ja tehdä tehdasasetusten palautus. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, saatamme jo tarkastella laitteisto-ongelmaa. Sinun on sitten tuotava puhelin huoltokeskukseen ja tarkistettava, onko näin.

S5 Crosshair näytöllä

Ongelma:Täysin kohdistettu hiusristikko näytöllä. Hiusristikon pystyviiva on väriltään punainen ja vaakasuora viiva väriltään musta. Viivat ovat staattisia, eivät liiku. Ei näytä olevan kosketuspistetoiminto. Otin toiminnon päälle ja pois päältä tarkistaaksesi. Vaakasuora musta viiva ei mene koko näytön leveydelle reunasta reunaan. Punainen, pystysuora viiva ulottuu reunasta reunaan, ylhäältä alas. Kuten todettiin, tämä on staattista, näytöllä huolimatta siitä, mitä sovellusta käytetään tai pääset Internetiin tai katsot aiemmin otettua valokuvaa jne.

Ratkaisu:Tämä ongelma johtuu yleensä siitä, että osoittimen sijainti on otettu käyttöön kehittäjäasetusten alla. Voit korjata tämän ongelman noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Mene asetuksiin.
  • Access Developers -vaihtoehto.
  • Poista valinta Osoittimen sijainti -kohdan vierestä.

Jos et näe kehittäjävaihtoehtoja puhelimen asetuksissa, ota se käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Siirry puhelimen asetusvalikkoon.
  • Vieritä alas "Järjestelmä"-osioon ja napauta "Tietoja laitteesta".
  • Vieritä alas kohtaan Koontinumero.
  • Napauta Rakennusnumero-osiota seitsemän kertaa. Kehittäjävaihtoehdot avataan sitten
  • Palaa pääasetusvalikkoon ja näet "Kehittäjäasetukset" luettelon.

S5-näyttö ei reagoi kosketukseen

Ongelma: Samsung S5 -malli G900A Android-versio 6.0.1, Android-tietoturvakorjaus 1. tammikuuta 2017 Ongelma, näytön alareuna ei reagoi kosketusnäytöllä Aloitettu päivityksen jälkeen 3. tammikuuta 2017 Kokeilut, tyhjennä välimuisti (useita kertoja), pehmeä nollaus (poista akku / odota yli 10 sekuntia / poista SIM-kortti) (useita kertoja), hard reset (1 kerta) mikään ei ole korjannut ongelmaa. Kovan nollauksen jälkeen en pysty suorittamaan sovelluksen määritystä useille sovelluksille, koska niiden näyttö ei pyöri, joten voin valita/napsauttaa kyllä/ok/jne suorittaaksesi asennuksen loppuun. Kaikki apu olisi erittäin tervetullutta.

Ratkaisu:Näyttää siltä, että digitoija on vaurioitunut puhelimen näytön kyseisessä osassa. Jos ongelma ilmenee edelleen tehdasasetusten palauttamisen jälkeen, sinun on tuotava puhelimesi palvelukeskukseen ja tarkistettava se.

S5-näyttö toistaa itsensä

Ongelma: Kun käytän puhelinta jonkin aikaa, se alkaa häiritä paljon, varsinkin kun kirjoitan/tekstiä. Tarkoitan häiriöllä sitä, että näyttö näyttää toistuvan jossain muualla näytöllä, joten minulla on joskus 3/4 näppäimistöä häiritsemässä näytössä ja pois päältä. Nämä näytöt eivät kuitenkaan ole käyttökelpoisia, joten jos kosketan näyttöä, se silti luulee, että käytän alkuperäistä näyttöä.

Ratkaisu:Tämä ongelma voi johtua puhelimen ohjelmiston häiriöstä. Yritä tarkistaa, ilmeneekö sama ongelma, kun puhelin käynnistetään vikasietotilassa. Jos se ei tapahdu tässä tilassa, se voi johtua asentamastasi sovelluksesta. Selvitä, mikä sovellus tämä on, ja poista se. Jos ongelma ilmenee edelleen jopa vikasietotilassa, sinun on varmuuskopioitava puhelimen tiedot ja suoritettava tehdasasetusten palautus.

S5-näyttö on musta

Ongelma:Vaimoni galaxy s5 -näyttö on musta. Kuulen sen käynnistyvän ja reagoivan, mutta näytöllä ei näy mitään, ei Samsungin käynnistystä tai mitään. Kokeilin perusvianmääritystä, mutta en edes saa vikasietotilaa käynnistymään.

Ratkaisu:Yritä käynnistää puhelin palautustilassa. Jos pääset tähän tilaan ja näyttö toimii tässä tilassa, ongelma voi johtua ohjelmiston häiriöstä. Sinun on palautettava tehdasasetukset täältä. Huomaa, että tämä poistaa puhelimesi tiedot. Jos näyttö on edelleen musta jopa palautustilassa tai jos et pääse palautustilaan, on erittäin todennäköistä, että puhelimen näyttö on vaurioitunut. Suosittelen, että tarkistat tämän huoltokeskuksessa.

Voit vapaasti lähettää meille kysymyksesi, ehdotuksesi ja ongelmasi, joita olet kohdannut käyttäessäsi Android-puhelinta. Tuemme kaikkia Android-laitteita, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään. Ja älä huoli, emme veloita sinulta penniäkään kysymyksistäsi. Ota meihin yhteyttä käyttämällä tätämuodossa. Luemme jokaisen saamamme viestin, emme voi taata nopeaa vastausta. Jos voimme auttaa sinua, auta meitä levittämään sanaa jakamalla viestimme ystävillesi.

🛠️Jos sinulla on kysyttävää, käy katsomassaOhje-osiosaadaksesi lisätietoja siitä, miten voit lähettää kysymyksiäsi. 💡

Samsung Galaxy S5 -näyttö pikseloitunut ja reagoimaton ongelma ja muita asiaan liittyviä ongelmia (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 5792

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.